A Lottery24-rÅl

 

A Lottery24 egy online lottóüzlet különféle lottókhoz és hasonló termékekhez. A weblapunk 2001 Március óta online. Azóta folyamatosan dolgozunk, hogy fejlesszük és bÅvítsük kínálatunkat. Napjainkig lottó milliókat nyertek meg játékosaink. A díjak változóak több százezres összegektÅl egészen 12 millió fontig.

 

A Lottery24-en elérhetÅ termékek

 

A Lottery24 jelenleg online sorsjegyeket kínál az EuroMillions®, Euro Jackpot, Német Lotto 6 out of 49, Olasz SuperEnalotto, Spanyol El Gordo de la Primitiva, Spanyol La Primitiva, Spanyol Bonoloto, Amerikai Powerball, Amerikai Mega Millions, Osztrák Lotto 6 aus 45 és még sok más lottókra. Mindig arra törekszünk, hogy új lottókat adjunk a Lottery24 hálózathoz, hogy még több esélye legyen nyerni.

 

A Lottery24 szolgáltatásai

 

Célunk, hogy kiváló ügyfélszolgálatot biztosítsunk játékosaink számára. Jelenleg online élÅ chattel és emailben vehetik fel a kapcsolatot lottó szakértÅinkkel. Minden tÅlünk telhetÅt megteszünk, hogy a lottószelvényeket idÅben feladjuk, de néha felmerülhetnek technikai problémák.Mindig törekszünk a hibák azonnali javítására, és örömmel segítünk ügyfeleinknek az esetleges problémák megoldásában.

 

Lottószelvénye vásárlását követÅen, miközben a sorsjegyét továbbítjuk a releváns lottóüzemeltetÅnek, emailben elküldjük Önnek is a bizonylatot. Amint a sorsolás lezajlik, automatikusan ellenÅrizzük az összes feladott szelvényt és tudatjuk Önnel, ha kezdhet ünnepelni.

 

A legtöbb nyereményt azonnal jóváírjuk a lottó fiókja egyenlegén és már használhatja is további szelvények vásárlására. Ha úgy tetszik, egyetlen kattintással kérheti pénzeszközeinek kifizetését bankszámlájára.Amennyiben nagyobb összeget nyer, akkor közvetlenül felvesszük Önnel a kapcsolatot és megkérdezzük, hogyan szeretné megváltani a nyereményét.