Lottery24 Információ és Segítség

 

Az alábbiakban megtalálja a válaszokat a gyakori kérdésekre. Ha nem találja a választ a kérdésére, kattintson a Kapcsolat oldalunkra és keressen fel minket.

 

Hogyan tudok játszani?

 

Válassza ki melyik lottón szeretne játszani, és kattintson a “Játék” gombra, ezzel kap egy virtuális szelvényt. Válassza ki nyerÅszámait vagy kattintson a “Random” gombra és játszon automatikusan választott számokkal. Ezután kattintson a “Kosárba” gombra. Hogy véglegesítse a szelvény feladását válassza ki a kívánt sorsolási napot és heteket.

 

Hogyan tudok játszani?

 

A Lottery24 – on elérhetÅ fizetési formák:

 

Bankkártya – Kényelmesen fizethet Visa vagy MasterCard bankkártyájával.Az összes hitelkártyás fizetést titkosított szerver kapcsolaton keresztüldolgozzuk fel. Semmilyen hitelkártya adatot nem tárolunk el.

 

Banki Átutalás – Fizethet közvetlen banki átutalással. Az átutalt összeget jóváírjuk a fiók egyenlegén, amit így használhat fizetéshez. Nem köteles meghatározott összeget átutalni; például, utalhat €50-t és csak €4.60-t fizet, a maradék összeget jóváírjuk a fiók egyenlegén, amit használhat a jövÅbeli fizetésekhez.

 

Fiók egyenleg – Vásárolhat új szelvényt a nyereményeibÅl is. A nyereményeket készpénzként kezeljük és jóváírjuk az ügyfelek egyenlegén, ezáltal fizethet a következÅ szelvényért az egyenlegérÅl, amennyiben a nyeremény fedezi a vásárlást.

 

A fizetési lehetÅségek körét folyamatosan bÅvítjük és mindent megteszünk annak érdekében, hogy naprakészek legyünk az új fizetési formákkal.

 

Milyen pénznemekben játszhatok?

 

Amikor új fiókot nyit a Lottery24-en, kiválaszthatja a kívánt pénznemet.Választható pénznemek: Angol Font, Euró vagy Amerikai Dollár.

 

Kapok visszajelzést a vásárlásról?

 

A Lottery24 webhelyen történÅ vásárlását követÅen azonnal küldünk egy visszaigazoló emailt. A visszaigazolás tartalmazza az összes lényeges információt a vásárlásáról. Amennyiben nem kapja meg az emailt, kérjük ellenÅrizze levélszemét mappáját és adja hozzá a Lottery24-et a biztonságos küldÅk listájához.

 

Hol tudom megnézni a korábbi szelvényeim számait?

 

A “Fiókom” menüpont alatt megtalálja a “Vásárlások” pontot. Ha ide kattint, meg tudja tekinteni az összes korábbi szelvényét és mely számokkal játszott.

 

Hogyan tudhatom meg, hogy nyertem e és mennyit?

 

Minden sorsolás után értesítjük emailben. Ebben az értesítÅben megjelenítünk minden eredményt, az egyezÅ számokat és a nyereményeket is.

 

Hogyan kerülnek kifizetésre a nyeremények?

 

Nyeremények €999.99 alatt a sorsolást követÅen azonnal rákerülnek az egyenlegére.A nyereményeit egyszerűen átutalhatja a bank számlájára. Amennyiben amennyiben a nyereménye meghaladja az €1,000.00-t, Lottery24-nek meg kell várnia, hogy megkapja a befizetést az érintett lottóüzemeltetÅtÅl.A lottóhatóságok várakozási ideje három és tizenkét hét között van. A fizetés letéti szolgáltatáson keresztül történik, amelyet független vagyonkezelÅ (ügyvéd) nyújt ügyfeleink részére.

 

Részt vehetek külföldi lottó játékokon?

 

Az általunk kínált lottó játékokon való részvétel szinte minden országban lehetséges. Kizárólag állami lottókat kínálunk. Ahhoz, hogy nyereményét kézhez kapja, csak egy bankszámlával kell rendelkeznie, amelyre átutalható az összeg.

 

Biztonságban vannak az adataim?

 

Lottery24 komolyan veszi az adatvédelmet. Gondoskodunk arról, hogy minden ügyfelünk adatait mindenkor biztonságosan tároljuk és soha nem adjuk ki harmadik félnek azokat.

 

Meg tudja változtatni harmadik személy a jelszavamat?

 

A jelszavát csak abban az esetben tudja harmadik személy megváltoztatni, amennyiben hozzáférése van az Ön fiók információihoz, mint az Ön email címe és jelenlegi jelszava. Ha bármikor meg szeretné változtatni jelszavát, könnyen megteheti amikor a „Bejelentkezés” menüpontra kattint és kiválasztja az „Elfelejtettem a jelszavam” gombot.

 

Vannak olyan országok, amelyek nem játszhatnak a Lottery24 weboldalon?

 

Néhány országban vannak olyan törvények, amelyek korlátozzák az online lottóvásárlást. MielÅtt megpróbálna online játszani, vegye figyelembe országának elÅírásait.

 

Kihez fordulhatok, ha kérdésem vagy bármilyen javaslatom van?

 

Bármilyen aggályával kapcsolatban felveheti a kapcsolatot a Lottery24 ügyfélszolgálatával. A Lottery24 ügyfélszolgálata mindig szívesen segít bármilyen kérdése van és minden javaslatát örömmel fogadjuk.

 

Bármikor visszavonhatom a tagságomat?

 

Igen, ezt bármikor megteheti, csak egy emailt kell küldenie a Lottery24 ügyfélszolgálatának. Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, kérjük módosítsa a személyes beállításait.

 

Amennyiben több segítségre van szüksége, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat emailben a service@lottery24.com címen.